Bejegyzés

Bejegyzés
Üdvözöljük a Teatrul Stúdióban - Marosvásárhely.
A szolgáltatások bármely részének használatával vagy elérésével Ön elfogadja az itt szereplő összes feltételt és feltételeket, valamint minden egyéb működési szabályt, irányelvet és eljárást, amelyet időről időre közzé lehet tenni a Teatrul Studio - Marosvásárhely oldalon. Ha nem ért egyet az ilyen feltételekkel, feltételekkel, szabályokkal, irányelvekkel vagy eljárásokkal, ne használja vagy használja a szolgáltatásokat. Teatrul Studio - Marosvásárhely fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa vagy kicserélje a jelen Feltételek bármelyikét.

REGISZTRÁCIÓS KÖTELEZETTSÉGEI
Ahhoz, hogy a Szolgáltatások regisztrált felhasználója lehessen, Ön vállalja, hogy: (a) valós, pontos, naprakész és teljes információt szolgáltat magáról, amire a Webhely regisztrációs űrlapja (a "Regisztrációs adatok") kéri. Ha valótlan, pontatlan, nem aktuális vagy hiányos információt közöl, vagy a Teatrul Studio - Marosvásárhelynek megalapozottan gyanítható, hogy ezek az információk valótlanok, pontatlanok, nem aktuálisak vagy hiányosak, a Teatrul Studio - Marosvásárhelynek joga van felfüggeszteni vagy megszünteti az összes regisztrációját, és megtagadja a Szolgáltatások (vagy azok bármely részének) jelenlegi vagy jövőbeni használatát. Teatrul Stúdió - Marosvásárhely aggódik minden felhasználó, különösen a gyermekek biztonsága és magánszférája miatt. Ezért az eseményre való regisztrációhoz legalább 18 évesnek kell lennie, vagy annak a törvényes nagykorának, amelyben lakik, ha az adott joghatóságnak nagyobb a kora.

MAGÁNÉLET
Bármely, az Ön által a Szolgáltatásokhoz benyújtott vagy átadott információ nyilvánosan hozzáférhető lehet. Gondoskodnia kell a személyes vagy az Ön számára fontos információk védelméről. A Teatrul Studio - Marosvásárhely nem felelős semmilyen ilyen információ védelméért, és nem felelős az elektronikus levelek vagy az Interneten vagy bármely más, az Ön által használt egyéb hálózaton keresztül továbbított egyéb információk magánéletének védelméért. Felhívjuk figyelmét, hogy ha úgy dönt, hogy személyazonosításra alkalmas információkat közöl a Szolgáltatásokkal, ezek az információk nyilvánosak lehetnek. Teatrul Studio - Marosvásárhely nem ellenőrzi és nem felelős az Ön vagy a Szolgáltatások bármely más felhasználójának (akár Szervezők, Vásárlók, más nem Szervezők, akár más) cselekedeteiért.

A FELTÉTELEK ELFOGADÁSA
Elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket teljes egészében, és megérti az olvasottakat.
Ön vállalja, hogy betartja az ezen a webhelyen létrehozott Általános Szerződési Feltételeket
Minden * -gal jelölt mező kitöltése kötelező.